Syksy

Syksy tekee tuloaan. Lehtien havinaa tuulessa. Värikylläisyyttä. Kynttilöitä. Tunnelmaa.

Tämä vuodenaika on hyvä hetki nautiskeluun, minun mielestä. Miksi kuluttaa aikaa pohtimalla pelottavan pitkää pimeää ja märkiä kelejä. Nimittäin, sehän tulee sieltä murehtimatta, kuitenkin. Elämä auringon perässä juostun kesän jälkeen asettuu raameihinsa. Saa viettää aamua hetken pidempään yökkäreissä. Nice😊.

Itselle syksyn tuleminen juuri nyt, tarkoittaa askeleen verran helpotusta elämään, sillä vauvasta on kehkeytynyt isoveljen jalanjälkiä seuraava mönkiäinen. Ja isoveljestä puolestaan kasvanut reipas kerholainen. Luopumisen askeleita aloitellaan siis, vaikka tiedän että lapset pärjäävät usein paremmin erossa kuin vanhemmat. 

 Eväsretkiä. Kuralätäköitä. Haravointia. Muuttolintuja. 

Uusi vuodenaika tuo mukanaan uusia leikkejä ja tekemistä. Isoveljen kanssa saamme alkaa ihmettelemään muuttuvaa maisemaa. Kunpa osaisimme pakata useammin ne eväät reppuun ja lähteä lähikivelle, ja välillä kauemmaskin, ihastelemaan luontoa. Muka arjen turhantärkeät asiat vievät aikaa, niin ei ehdi. Tänään oli se päivä kun istuin alas ja otin oman päiväteehetken, kannatti.

Syksymieltä toivotan,

-Piipero

2 vastausta artikkeliin ”Syksy

  1. Totta joka sana- pitäis osata nauttia tästäkin vuodenajasta. Kivasti kirjotettu syksyn, ja pienten lasten kanssa elämisen ydintä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *